Press "Enter" to skip to content

Brug dine væglamper som smukke skulpturer på væggene

Når du køber væglamper i et flot design, kan de nærmest komme til at virke som små skulpturer eller kunstværker, når de hænger på dine vægge. De kan dermed være med til at gøre, at dit hjem kommer til at se meget flot og indbydende ud. Det er derfor helt klart værd for dig at overveje, når du går på jagt efter nye lamper. 

Det kan være meget forskelligt, hvordan væglamper ser ud. Nogle er formet som en kugle. Hvis du gerne vil skabe en skulpturel effekt på dine vægge, kan du for eksempel hænge flere op på væggen. Du kan skabe et symmetrisk mønster med dem eller hænge dem lidt tilfældigt op alt efter, hvad du foretrækker. 

Du kan også få designervæglamper, der er lavet som arme, som du kan indstille, så de passer til der, hvor du sidder henne. Ved at sætte flere lamper op kan du igen udnytte den smukke og skulpturelle effekt, som de har. Du kan for eksempel sætte lamperne helt tæt, så de nærmest former en buket. Du kan også sprede dem udover væggen og sætte den i forskellige positurer. 

Et af de steder, hvor du har mulighed for at købe ovenstående typer af væglamper, er på webshoppen andlight.dk. De har et stort udvalg af designerlamper, hvilket gør det muligt for dig at finde lige præcis den form for lampe, som du har brug for. Du kan læse mere på https://andlight.dk/shop/vaeglamper-179c1.html

Fordelen ved at bruge lamper som skulpturer på væggene er, at du både får lys og får en spændende installation, som du kan sidde og se på. Derudover koster det ikke så meget at købe designerlamper, som det ville gøre, hvis du skulle købe ægte kunst. Derfor kan det også være en måde for dig at spare penge på, når du indretter dit hjem.