Press "Enter" to skip to content

Dit første sexlegetøj?

Har du fået lyst til at investere i dit første stykke sexlegetøj, så du kan pirre dig selv og måske lege lidt ekstra med din partner? Det er en jungle uden lige, og der er mange forskellige termer at holde styr på, men sammen med Belugi ( https://www.belugi.dk/ ) har vi lavet en lille liste, der kort introducerer dig for de mest populære produkter på markedet:

1) Dildoen

Dildoen er og har altid været det mest populære stykke sexlegetøj i sengeskuffen hos danskerne. Den fås i forskellige modeller fra lille til ekstra stor, og materialerne spænder fra silikone til glas og metal.

2) Vibratoeren

Dette legetøj kommer på listen lige efter dildoen, og ofte investeres der i legetøj, der kombinerer dildoen og vibratoren i ét. En vibrator bruges til at stimulere forskellige erogene zoner på kroppen ved hjælp af små vibrationer, og den giver stor nydelse mange steder.

3) Bondage

Fifty shades of Grey har givet mange mennesker en introduktion til den bløde version af BDSM. Håndjern, buttplugs og penisringe giver mulighed for rollespil og pirrende lege, og det behøver ikke nødvendigvis være voldsomt eller gøre ondt.

Har du fået lyst til at investere i nyt legetøj, så kan du roligt handle hos Belugi. Her finder du Nordens største udvalg, ligesom du får prisgaranti og fuld diskretion.