Press "Enter" to skip to content

Få den bedste hjælp til bisættelse hos lokal bedemand i Ringsted

Føler du, at det at skulle arrangere en begravelse virker helt uoverkommeligt? Så er der til alt held hjælp at hente hos bedemanden i det område, hvor den afdøde havde sin seneste bopæl.

Hvad kan bedemanden hjælpe med?

Mange tror, at bedemanden blot er den person som fremskaffer kisten, gør afdøde klar til kisteilæggelse, og transporterer vedkommende mellem hjem, kirke og kapel. Det er da også en af bedemandens fremmeste opgaver, idet disse simpelt hen ikke må varetages af lægpersoner.

Men bedemandens opgaver begrænser sig ikke til disse. En dygtig bedemand med et godt lokal kendskab er et stærkt kort at have på hånden, når man som efterlevende skal forestå alt det praktiske arbejde omkring en bisættelse eller en begravelse. Her kan bedemanden nemlig være til rigtig stor hjælp. Og det er særdeles praktisk, når man står midt i sorgen og savnet og mindst af alt har brug for endnu en stress faktor.

Bedemanden kan nemlig bistå med alt det praktiske omkring begravelses eller bisættelses arrangementet. En lokal kendt bedemand vil typisk have god kontakt til kirke kontoret og til præsten i det sogn hvorfra den afdøde skal bisættes. Det er en smal sag for bedemanden at sørge for, at denne del af arrangementet bliver sat i værk og afviklet efter bogen.

Ligeledes kan bedemanden være den, som forestår kontakten til eventuelle gæstgiverier, kroer eller andre spisesteder, som kunne tænkes at ville lægge mad og lokaler til en efterfølgende reception eller frokost – eller måske gravøl. Og så kan bedemanden hjælpe dig med en masse papir arbejde, som du let selv kunne komme til at overse, for eksempel indhentning af begravelses hjælp fra afdødes egen forsikring eller fra kommunen hvor han eller hun var bosat.

Hvis du leder efter en dygtig og erfaren bedemand i Ringsted, kan du altid kontakte Bedemand Berner via hjemmesiden bedemand-berner.dk