Press "Enter" to skip to content

Hvis du har rotter

Hvis du har mistanke om at du har rotter på grunden. Enten inde i huset eller i dine kloakker er det din pligt at kontakte kommunen så de kan bekæmpe rotterne. Hvis du bor i Silkeborg og er i tvivl, kan du Google rottebekæmpelse i Silkeborg og finde ud af hvem du skal kontakte. Det er vigtig at du kontakter kommunen så snart du har den mindste mistanke om rotter. 2 rotter vil lynhurtigt blive til 400 rotter. Rotter spreder sygdomme fra dyr til mennesker og det er vigtigt, at de bliver bekæmpet for vores almene sundhed.

Rotter i kloakken

Hvis du pludselig begynder at lugte din kloak eller du ser afføring af rotter er det en god ide at få din kloak undersøgt. Det er dit ansvar at kloakken på din matrikel er i orden. Lugt fra kloak tyder på at der kan være et hul og det er en invitation til rotter om at flytte ind. Kontakt en autoriseret kloakservice og få dem til at foretage en TV-inspektion af din del af kloakken. Den vil afsløre om der er et hul, om der er rotter og om der er brug for at få den spulet ren fra skidt og slam.

Rottesikre dit hjem

Det er en god ide at sikre dit hjem mod rotter. Det kan blandt andet gøres ved at få sat et filter op der gør det umuligt for rotterne at trænge ind i dit hus via kloakken og afløbene. En rotte kan løbe flere meter op af en mur eller afløb og trænge ind af det mindste hul. Den vil udover at formere sig i imponerende hastighed også ødelægge dine ledninger og det kan betyde at dit hus lige pludselig kan sætte i brand. Eller også skal du ud og have lavet helt nye ledninger i hele huset.