Press "Enter" to skip to content

Hvor og hvordan arbejder en glarmester

En glarmester laver mange forskellige opgaver og sjældent er der 2 ens dage. Arbejdet omhandler ikke alene arbejdet med glas i mange forskellige former men i lige så stor grad at råde og vejlede kunder så de får den bedst mulige løsning. Det kan være alle former for kunder. Fra store projekter, hvor der skal sættes vinduer ind. F.eks. i en kæmpestor kontorbygning til små projekter for privatkunder, der blot skal have udskiftet et enkelt glas. Det kan f.eks. også være hvordan du bedst kan udskifte et vindue med en dør, så du får en havedør ud til haven. Både hvilken type dyr, men også hvilken metode der er bedst, så det ikke går ud over resten af huset. En udskiftning med et diamantbor er mere skånsomt mod huset end et slagbor, hvor du risikere at ødelægge husets fundament. 

Du kan læse mere på https://www.gdglas.com/.

Råd og vejledning inkludere også hvordan undgår du fugt og skimmelsvamp

Hvad har glas og skimmelsvamp med hinanden at gøre. En hel del faktisk. Dine vinduer og hele din bolig kan blive ødelagt at fugt og skimmelsvamp så det er vigtigt at vide hvordan du skal undgå det. Det ved din glarmester og han eller hun kan rådgive dig i hvordan du skal forholde dig. Det er ret nemt at undgå men kræver disciplin. Du skal sørge for året rundt at udlufte din bolig. Der skal være gennemtræk 2 gange om dagen i 5-10 min. Husk at åbne dørene ind til soveværelserne om morgen, så nattens fugt kan blive udskiftet i løbet af dagen. 

Du kan med fordel høre din glarmester, hvordan du bedst passer og vedligeholder dine vinduer. Hvordan du undersøger vinduernes fuger og evt. udskifter dem hvis der er kommet en rise i fugen. Fugen skal udskiftes, så der ikke kommer fugt ind i glasses, så det skal udskiftes.