Press "Enter" to skip to content

Service og reparation af bil hos dit lokale autoværksted

Som bilejer skal du kunne stole på dit lokale auto værksted. Reparation og servicering af en bil er en tillidssag – og du skal kunne være sikker på, at der udelukkende anvendes materialer, udstyr og reservedele af bedste kvalitet. Du bør ikke gå på kompromis med standarden, når det gælder valg af auto værksted – så hellere være lidt ekstra kræsen, og gøre sit forarbejde grundigt.

Find det bedste autoværksted i Hørning

Er du bosat på Skanderborg kanten – måske endda i en af byerne Hørning, Stilling, Gram, Mesing eller Hasselager – kan du med fordel vælge Lindgaard Auto som din automekaniker med eget værksted. Det er på mange måder en rigtig god idé at vælge en mekaniker, som har auto værksted tæt på din bopæl, så du hurtigt kan transportere bilen derhen, når den skal serviceres eller repareres. Uanset om du skal have udbedret småskader på din bil – for eksempel efter stenslag eller Bilka buler – eller om bilen skal have den helt store service tur, står de dygtige medarbejdere hos Lindgaard Auto klar til at hjælp dig og din bil godt på vej.

Lindgaard Auto kan for eksempel tilbyde klargøring i forbindelse med syn, og er autoriserede til at stemple i service bogen tilhørende nye biler, hvilket forlænger disses fabriks garanti. Dertil kommer, at Lindgaard Auto kun anvender reservedele som holder en standard og en kvalitet svarende til – eller bedre – end de originale dele. Med andre ord: Du kan trygt overlade din bil i hænderne på mekanikerne hos Lindgaard Auto, uanset opgavens type og omfang.

Andre ydelser hos Lindgaard Auto

Foruden standard service og reparation har Lindgaard Auto meget andet og mere at byde på. Du kan læse meget mere om de mange service ydelser og det smarte udstyr, Lindgaard Auto råder over, på lindgaardauto.dk