Press "Enter" to skip to content

Sexlegetøj er populært ved skjult kamera og lignende

Der skal ikke mange søgninger til efter skjult kamera-programmer og lignende over en sendeflade, hvad der er blevet sendt før eller bare efter videoer på nettet, før der næsten med garanti popper noget op, som involverer sexlegetøj.

Siden man blev mere frivol med, hvad der måtte være med i de programmer, uden at det gik over grænsen til at vise decideret sex, vold og lignende, har man næsten altid forsøgt at få nogle af disse pranks til at omhandle noget med sexlegetøj.

Og hvorfor er det så så sjovt for mange at have den slags med, og hvorfor hitter det hos seerne?

Man har forsket i den slags, og selv skaberne af formatet af skjult kamera kom frem til, at når sådan nogle programmer udstillede folks personlige handlemønstre efter, hvad man forventer af dem kontra, hvad de reelt gør, så bliver det et hit – og gerne så personligt og tåkrummende som muligt.

Dette skal ikke forstås som, at man udstiller andre menneskers personlige forhold til sexlegetøj, men det kan være eksempler med, at man har en skuespiller med håndjern på udenfor, der hiver fat i en tilfældig og siger, at man skal hen til en låsesmed, mens vedkommende måske kun har undertøj eller en pels på.

Et andet tilfælde kan være, at man igen passes op på gaden af en person, der vralter som en pingvin og spørger, om man vil hjælpe vedkommende på skadestuen, fordi man har noget “oppe i sig”.

Det er folks reaktioner og tolkninger af, hvad der sker her, som bliver det interessante.

Man kan så mene, hvad man vil op, at man måske bare tabubelægger sexlegetøj endnu mere, fordi folk har svært ved at tale om det i forvejen, men omvendt kan man jo også sige, at man skal have noget selvironi, og så er vi danskere glade for at gå lige til stregen eller gerne lidt over.