Press "Enter" to skip to content

Skinnende hjem eller kontor med professionel rengøring

Professionel rengøring er mange ting. Går du og overvejer hvorvidt du skal alliere dig med et rengøringsfirma som kan forestå rengøringen af dit kontor såvel som af dit private hjem, bør du gå efter et firma som tilbyder fleksibilitet og som er villig til at lytte til dine ønsker.

Hvem er Det Var Det Min Ven?

Rengøring er en tillidssag – og hvis du leder efter et rengøringsfirma, som kan honorere denne tillid, kan du med fordel vælge Det Var Det Min Ven. Det Var Det Min Ven er navnet på et dansk rengøringsfirma, som tilbyder kvalitets rengøring i høj standard.

Når du overlader Det Var Det Min Ven nøglen til din private bolig, kan du være sikker på fuld diskretion og respekt for dine ejendele. Med rengøringshjælp fra Det Var Det Min Ven får du et skinnende hjem så ofte du ønsker.

Erhvervs rengøring hos Det Var Det Min Ven

Det Var Det Min Ven udfører ikke udelukkende rengøring i private hjem. Faktisk har det danske rengøringsfirma stor succes hos mange erhvervs kunder på grund af medarbejdernes høje faglige niveau og den ditto rengørings standard. Det Var Det Min Ven udfører alle former for rengøring af kontorer, butikslokaler, klinik eller praksis.

Når du vælger Det Var Det Min Ven som leverandør af rengørings ydelser til dit kontor, kan du roligt regne med en grundig rengøring og en særdeles kundevendt behandling. Det Var Det Min Ven udfører ydelser så som tømning af skraldespandene, støvsugning af alle gulve og tæppe, vask af alle hårde gulve, aftørring af alle flader og computerskærme, aftørring af stole og bordben af, samt rengøring af køkken og af toiletterne. Du får således glæden af at kunne møde ind til et skinnende rent kontor med velduftende lokaler og hygiejniske sanitære faciliteter.

Og du kan helt selv bestemme hvor ofte du ønsker rengøring ved Det Var Det Min Ven. Læs mere på dvdmv.dk