Press "Enter" to skip to content

Strapon – til den modige og eventyrlystne pige

Er du til frække udfordringer på det erotiske område, og er du frisk på at udtrykke din seksualitet på mange forskellige måder? Så er pecking, eller girl on girl action, nok ikke helt fremmed for dig. Det er faktisk en af de mest populære genrer på de oftest anvendte porno kanaler på internettet – og det er ikke så mærkeligt.

Sex med strapon er nemlig både frækt og pirrende såvel at se på som at deltage i. Og er du kvinde, der drømmer om en trekant, kan du være helt sikker på, at langt de fleste fyre gerne vil deltage, hvis du lover, at der er en strapon (og endnu en pige) involveret.

Fræk pigesex med strapon

Når du som pige ønsker at penetrere en anden pige, er det vigtigt, at du vælger en strapon i høj kvalitet. En strapon består af et bælte, som du skal have omlivet – og det skal både sidde fast og være komfortabelt. Derfor bør det være udført i læder eller et andet naturligt materiale, så du ikke risikerer slidsår. I midten af bæltet sidder et hul, i hvilket du skal monterende den til din strapon hørende dildo. Også denne skal holde en god kvalitet, og være udført i samme lækre og naturtro materialer som en almindelig dildo eller vibrator.

Du kan vælge imellem rigtig mange forskellige dildoer til strapon i varierende størrelser, farver og udformninger, og sågar med eller uden elektrisk stimulation.

Rollespil med strapon – så super frækt!

Er du klar på at gå et skridt videre, kan du penetrere din mandlige partner, og således vende rollefordelingen 360 grader. På den måde kan han få en fornemmelse af, hvordan det føles at blive penetreret af en penis – og det er forhåbentlig en erfaring, han kan tage videre med sig i livet og i jeres forhold. Se et stort og velassorteret udvalg af strapons på https://www.belugi.dk/til-hende/til-hende/dildoer/strap-ons