Press "Enter" to skip to content

Valg af boxershorts

Indtil 1920’erne har underbukserne haft mange former, men det var først da Everlast fik den ide, at sætte elastik i deres bedste bokseres underbukser, at boxershortsen blev født. De næste mange år fandtes der reelt 2 slags underbukser til mænd. Boxershorts eller trusser. Et fun facts er, at salget af underbukser er afhængig af økonomien. Er samfundets økonomi god, bliver der købt flere underbukser end i perioder, hvor samfundsøkonomien er dårlig.

Fordelen ved boxershorts er at de er behagelige at have på og er luftige. Ulempen er at de har en tendens til at krybe op især, hvis du har stramme bukser på. 

Vælg de rigtige boxershorts

Når du skal vælge de rigtige underbukser, er der 3 ting du især skal have med i dine overvejelser. den første er om de sidder godt på kroppen. Er de ikke det, kommer de aldrig til at blive brugt. Det næste er om materialet er behageligt og slidstærkt. Den sidste er farve og mønstrer, samt andre detaljer du synes er vigtige. Det kunne f.eks. være om der er åben foran eller ej. 

Ved at have disse overvejelser med når du skal købe nye boxershorts, er det med til at spare dig mange penge og dine boxershorts vil holde i mange år. 

Valg at materiale

Det er muligt at købe billige boxershorts og det er muligt at købe dyre, især efter at designerne i 1970erne fandt ud af, at der var mange penge i designer underbukser. 

Bomuld er det mest almindelige stof boxershorts laves af. Desværre er der stor forskel på kvaliteten og det er derfor vigtigt at du er opmærksom på det når du køber undertøj. Især da det er et stykke beklædning, der sidder så tæt på kroppen. Af andre stoffer kan nævnes blandingsbomuld og microfiber. Betegnelsen blandingsbomuld skyldes, at der er elastik i toppen.