Press "Enter" to skip to content

Vurdering og rydning af dødsbo? Få den bedste hjælp hos din marskandiser

Når et dødsbo skal ryddes, er det en god idé at få hjælp fra professionelt hold. Hvis du ikke selv er i besiddelse af en kassevogn, en trailer eller blot en bil med anhænger træk, kan det godt være op ad bakke selv at skulle rydde et helt dødsbo.

Der kan i et dødsbo være mange effekter, som er både tunge og vanskeligt håndterbare – og er dødsboet samtidig placeret i en etage ejendom, er det endnu sværere selv at skulle transportere eksempelvis skabe, sofaer, og andre større møbler.

Samtidig er det en stor fordel at have en erfaren marskandiser med autorisation til rydning og salg af dødsbo ved hånden, når dødsboet skal vurderes. Der kan være flere effekter, som måske er behæftet med andet end blot affektionsværdi. Du har måske ikke selv en chance for at vurdere den monetære værdi af eksempelvis kunst eller antikviteter – men det har din marskandiser.

Marskandiseren kan hjælpe dig med at bedømme hvilke effekter der skal køres på genbrugsstationen, hvilke der eventuelt kan doneres til velgørende formål, og hvilke du rent faktisk ville kunne opnå en økonomisk gevinst ved at sælge på en auktion. På den måde undgår du at smide gulv på gaden i form af værdifulde genstande, som potentielt ville kunne indbringe dig en mindre formue.

Hvor finder jeg hjælp til rydning af dødsbo?

Marskandiseren i Store Kongensgade er en af de marskandisere, som igennem længst tid har hjulpet efterlevende med vurdering og rydning af dødsbo. Hos Marskandiseren i Store Kongensgade er du garanteret en fair behandling, som sikrer dig det størst mulige udbytte af dødsboet.

Samtidig vil Marskandiseren i Store Kongensgade altid optræde diskret og med respekt for såvel dig som for den afdøde og vedkommendes hjem. Du får den bedste behandling i forbindelse med rydning af dødsbo hos Marskandiseren i Store Kongensgade – læs mere på https://www.dødsbo-rydning.dk/